DS DS7 Crossback E-Tense

EV Şarj Cihazları ve Kabloları için, "DS DS7 Crossback E-Tense için Ürünler" bölümüne bakınız. 

Genel Bakış:

DS DS7 Crossback E-Tense, 13.2 kWh bataryaya sahiptir ve gerçek dünya menzili 32 mildir. DS DS7 Crossback E-Tense, tüm şarj gereksinimleri için kullanılan Tip 2 şarj standardını kullanır. DS DS7 Crossback E-Tense hızlı şarj yeteneklerine sahip değildir. Tip 2 giriş, evde veya halka açık yavaş ve hızlı AC noktalarında şarj edilirken kullanılır. DS DS7 Crossback E-Tense'nin şarj girişi sol taraf-rear'da bulunur.

Yavaş / Hızlı: Tip 2
Maksimum AC 1-faz hızı: 3.6 kW
Maksimum AC 3-faz hızı: 3.6 kW

 

DS DS7 Crossback E-Tense hem yavaş hem de hızlı şarj hızlarına sahiptir. Yavaş şarj, 3-pin-to-Tip 2 kablo ile gerçekleşirken, hızlı şarj için Tip 2-to-Tip 2 kablo gerekecektir, bunlardan biri aracınızı ilk satın aldığınızda dahil edilebilir. Alternatif olarak, bağlı bir şarj cihazı hızlı şarj sağlayabilir.

DS DS7 Crossback E-Tense'nizi şarj etmek için, sürücü konektörü girişe takar. Araç, bağlantının hatalı olmadığını, güç kaynağını doğrulamak ve şarjın güvenli bir şekilde başlamasını sağlamak için şarj ünitesi ile iletişim kurar. Ev şarj cihazları/işyeri şarj cihazları ek bir işlem gerektirmez, araç otomatik olarak şarj etmeye başlar.

Öte yandan, halka açık şarj cihazları bir aktivasyon süreci gerektirebilir - bu, bir RFID kartı veya uygulama şeklinde olabilir. Alternatif olarak, kullanıcının temassız kartını sunması gereken pay-as-you-go şarj cihazları da olabilir. Araç, bağlantı ve hesap kontrollerini doğruladıktan sonra otomatik olarak şarj etmeye başlar.

DS DS7 Crossback E-Tense'nin şarj edilmesi ne kadar sürer?

DS DS7 Crossback E-Tense, Tip 2 AC şarjı için 1-faz 3.6 kW yerleşik şarj cihazına sahiptir. Yerleşik şarj cihazı daha yüksek, 3-faz kapasitesine sahip olabilir ancak bu, evde şarj ederken kullanışlı değildir, çünkü evlerdeki elektrik arzının büyük çoğunluğu 1-fazdır. 3.6 kW'dan daha yüksek çıkışa sahip bir hızlı şarj cihazına bağlanmak sorun değildir, ancak DS DS7 Crossback E-Tense sadece 3.6 kW'a kadar şarj edebilir. Aşağıdaki tablo, 3.6 kW AC'ye kadar güç kabul eden DS DS7 Crossback E-Tense'yi şarj etmek için yaklaşık süreleri göstermektedir. Süreler %100 şarj için verilmiştir.

Hızlı 100kW

Hızlı 50kW

Hızlı 22kW

Hızlı 7.4kW

Yavaş 3kW

N/A

N/A

2 saat

4 saat

4 saat

 

Ayrıca, yukarıda gösterilen rakamların bir kılavuz olduğunu lütfen unutmayın. DS DS7 Crossback E-Tense'in şarj süresini etkileyebilecek çeşitli faktörler vardır - öncelikle, %0'dan şarj etmek çok nadir bir durum olmalıdır, bu da şarj sürelerinin tamamen belirleyici olmadığı anlamına gelir. Diğer faktörler arasında sıcaklık, araçtaki mevcut şarj ve yukarıda belirtilen güvenlik kısıtlamaları bulunur, bu da pil ömrünüzü korur.

DS DS7 Crossback E-Tense'in şarj maliyetleri:

13.2 kWh standart bataryaya sahip DS DS7 Crossback E-Tense'in şarj maliyetleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Bu rakamların tahminler olduğunu ve batarya kapasitesi ve sağlığı, bataryanın yaşı ve mevcut kalan şarj gibi faktörlere bağlı olduğunu lütfen unutmayın. Ayrıca, evde şarj için standart bir 28p/kWh tarifesi varsayılmaktadır.

Tür Ortalama Şarj Maliyeti Mil başına maliyet
Ev £3.48 10.87p
Halka Açık Hızlı N/A N/A

DS DS7 Crossback E-Tense için halka açık ağ şarjı:

Birleşik Krallık'ta halka açık EV şarj noktaları yaygın olarak mevcuttur. Bazı şarj noktaları ücretsizdir, ancak çoğu ödeme gerektirir. Ödeme yöntemi ağlar arasında değişir, ancak çoğu kullanım öncesi bir hesap oluşturulmasını gerektirir ve erişim genellikle ağ tarafından sağlanan bir uygulama veya RFID kartı aracılığıyla sağlanır.

Son zamanlarda, ağlar temassız kart okuyucular kurmaya başladı, bu da bazı şarj noktalarının hesap ve uygulama/RFID kartı gerektirmeyebileceği anlamına gelir.

Şarj tarifeleri, bağlantı ücreti (genellikle sabit bir oran), şarj süresi başına maliyet ve/veya tüketilen enerji başına maliyetten oluşur.


DS DS7 Crossback E-Tense için Evde Şarj:

DS DS7 Crossback E-Tense, bir Tip 2 konektöre sahiptir, bu da bir Tip 2 ev şarj noktası veya bir 3 pinli Tip 2 kabloya ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Vorsprung aşağıdaki çözümleri sunar:

Vorsprung Smart WallBox Tip 2, eviniz için 32A'da 7.4kW çıkışa sahip bağlı bir şarj noktasıdır. Akıllı Wallbox, şarj noktanıza bağlanan bir uygulama içerir ve planlı şarj, farklı şarj modları ve daha fazlasını sağlar!

Vorsprung Wallbox Tip 2 özellikleri aynı olan tüm özelliklere sahiptir, ancak uygulama entegrasyonu önemli bir istisnadır. Basit ve anlaşılır, tak ve çalıştır bir çözümdür.

Vorsprung Untethered Soket, Tip 2 bir sokettir – bu çözüm, zaten bir kablosu olanlar veya sık sık halka açık ağlarda şarj edenler için harikadır, çünkü hem halka açık hem de ev şarj noktaları için tek bir kablo kullanmanıza olanak tanır. Vorsprung Untethered Soket, 7.4kW'a kadar çıkış yapar.

Vorsprung 3-Pin to Type 2 Şarj Cihazı, geleneksel ev şarj cihazı çözümüdür – sadece standart UK-3-Pin prizine takın! Vorsprung 3-Pin to Type 2 Şarj Cihazı, 6A ile 13A arasında şarj için seçim yapmanıza olanak tanıyan bir amperaj seçicisi içerir.


DS DS7 Crossback E-Tense için Şarj Cihazlarını Satın Al
Bloga dön