Volkswagen Golf GTE

EV Şarj Cihazları ve Kabloları için, "Volkswagen Golf GTE Ürünleri"ne bakın. 

Genel Bakış:

Volkswagen Golf GTE, 25 mil gerçek dünya menziline sahip 8.7 kWh bataryaya sahiptir. Volkswagen Golf GTE, tüm şarj gereksinimleri için kullanılan Type 2 şarj standardını kullanır. Volkswagen Golf GTE'nin hızlı şarj yetenekleri yoktur. Type 2 girişi, evde veya halka açık yavaş ve hızlı AC noktalarında şarj ederken kullanılır. Volkswagen Golf GTE'nin şarj girişi orta - ön kısımda bulunur.

Yavaş / Hızlı: Type 2
Maks AC 1-faz oranı: 3.6 kW
Maks AC 3-faz oranı: 3.6 kW

 

Volkswagen Golf GTE hem yavaş hem de hızlı şarj hızlarına sahiptir. Yavaş şarj, 3-pin-to-Type 2 kablosu ile gerçekleşirken, hızlı şarj için Type 2-to-Type 2 kablosu gerekecektir, bunlardan biri aracınızla birlikte ilk satın alındığında dahil edilebilir. Alternatif olarak, bağlı bir şarj cihazı hızlı şarj sağlayabilir.

Volkswagen Golf GTE'nizi şarj etmek için sürücü, konektörü girişe takacaktır. Araç, bağlantının hatalı olmadığını, güç kaynağını doğrulamak ve şarjın güvenli bir şekilde başlamasını sağlamak için şarj ünitesi ile iletişim kurar. Ev şarj cihazları/işyeri şarj cihazları herhangi bir ek işlem gerektirmez, araç otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

Öte yandan, halka açık şarj cihazları bir aktivasyon süreci gerektirecektir - bu, bir RFID kartı veya uygulama şeklinde olabilir. Alternatif olarak, kullan-at şarj cihazları, kullanıcının temassız kartını sunmasını gerektirecektir. Araç, bağlantı ve hesap kontrollerini doğruladıktan sonra otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

Volkswagen Golf GTE'nin şarj edilmesi ne kadar sürer?

Volkswagen Golf GTE, Type 2 AC şarjı için 1-faz 3.6 kW yerleşik şarj cihazına sahiptir. Yerleşik şarj cihazı daha yüksek, 3-faz yeteneğine sahip olabilir, ancak evde şarj ederken bu yararlı değildir, çünkü evlerin büyük çoğunluğunun elektrik kaynağı 1-fazdır. 3.6 kW'dan daha yüksek çıkışa sahip bir hızlı şarj cihazına bağlanmak sorun değildir, ancak Volkswagen Golf GTE yalnızca 3.6 kW'a kadar şarj edebilir. Aşağıdaki tablo, 3.6 kW AC'ye kadar güç kabul eden bir Volkswagen Golf GTE'yi şarj etmenin yaklaşık süresini göstermektedir. Süreler %100 şarj içindir.

Hızlı 100kW

Hızlı 50kW

Hızlı 22kW

Hızlı 7.4kW

Yavaş 3kW

Yok

Yok

3 saat

3 saat

3 saat

 

Ayrıca, yukarıda gösterilen rakamların not edilmesi bir rehberdir. Volkswagen Golf GTE'nizin şarj süresini etkileyebilecek çeşitli faktörler vardır – öncelikle, %0'dan şarj etme çok nadir bir durum olmalıdır, bu da şarj sürelerinin tamamen belirleyici olmadığını gösterir. Diğer faktörler arasında sıcaklık, araçtaki mevcut şarj ve yukarıda belirtilen batarya ömrünüzü koruyan güvenlik kısıtlamaları bulunur.

Volkswagen Golf GTE'yi şarj etmenin maliyetleri:

Standart 8.7 kWh bataryaya sahip bir Volkswagen Golf GTE'yi şarj etmenin maliyetleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Bu rakamların tahmini olduğunu ve batarya kapasitesi ve sağlığı, bataryanın yaşı ve mevcut kalan şarj gibi faktörlere bağlı olduğunu lütfen unutmayın. Ayrıca, evde şarj için standart bir 28p/kWh tarifesi varsayılmaktadır.

Tür Ortalama Şarj Maliyeti Mil başına maliyet
Ev £1.22 4.9p
Halka Açık Hızlı N/A N/A

Volkswagen Golf GTE için halka açık ağ şarjı:

Birleşik Krallık'ta halka açık EV şarj noktaları yaygın olarak mevcuttur. Bazı şarj noktaları ücretsizdir, ancak çoğu ödeme gerektirir. Ödeme yöntemi ağlar arasında değişir, ancak çoğu kullanım öncesinde bir hesap kurulmasını gerektirir ve erişim genellikle ağ tarafından sağlanan bir uygulama veya RFID kartı aracılığıyla sağlanır.

Son zamanlarda, ağlar temassız kart okuyucuları kurmaya başlamıştır, bu da bazı şarj noktalarının hesap ve uygulama/RFID kartı gerektirmeyebileceği anlamına gelir.

Şarj tarifeleri, bir bağlantı ücreti (genellikle sabit bir oran), şarj süresi başına maliyet ve/veya tüketilen enerji başına maliyetten oluşur.


Volkswagen Golf GTE için Evde Şarj:

Volkswagen Golf GTE, bir Type 2 konektörüne sahiptir, bu da bir Type 2 ev şarj noktası veya bir 3-pin-to-Type 2 kablosuna ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Vorsprung aşağıdaki çözümleri sunar:

Vorsprung Akıllı WallBox Type 2 eviniz için bağlı bir şarj noktasıdır ve 32A'da 7.4kW çıkış sağlar. Akıllı Wallbox, şarj noktanıza bağlanan ve planlanmış şarj, farklı şarj modları ve daha fazlasını sağlayan bir uygulama sunar!

Vorsprung Wallbox Type 2 ayni özelliklere sahiptir, ancak uygulama entegrasyonu ana istisnadır. Basit ve anlaşılır, tak-çalıştır bir çözümdür.

Vorsprung Untethered Soket bir Tip 2 sokettir - bu çözüm, zaten bir kablosu olanlar veya sık sık kamu ağlarında şarj edenler için harikadır, çünkü hem kamu hem de ev şarj noktaları için tek bir kablo kullanmanıza olanak tanır. Vorsprung Untethered Soket, 7.4kW'a kadar çıkış yapar.

Vorsprung 3-Pin to Type 2 Şarj Cihazı geleneksel ev şarj cihazı çözümüdür - sadece standart UK-3-Pin prizine takın! Vorsprung 3-Pin to Type 2 Şarj Cihazı, 6A ile 13A arasında şarj için seçim yapmanıza olanak tanıyan bir amperaj seçiciye sahiptir.


Volkswagen Golf GTE için Şarj Cihazlarını Satın Al
Bloga dön