Mercedes-Benz E 350e Plug-in

EV Şarj Cihazları ve Kabloları için, "Mercedes-Benz E 350e Plug-in Ürünleri"ne bakın. 

Genel Bakış:

Mercedes-Benz E 350e Plug-in, 14 mil gerçek dünya menziline sahip 6.2 kWh bataryaya sahiptir. Mercedes-Benz E 350e Plug-in, tüm şarj gereksinimleri için kullanılan Tip 2 şarj standardını kullanır. Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in hızlı şarj yetenekleri yoktur. Tip 2 giriş, evde veya halka açık yavaş ve hızlı AC noktalarında şarj edilirken kullanılır. Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in şarj girişi sağ arka tarafta bulunur.

Yavaş / Hızlı: Tip 2
Maksimum AC 1-faz hızı: 3.7 kW
Maksimum AC 3-faz hızı: 3.7 kW

 

Mercedes-Benz E 350e Plug-in, hem yavaş hem de hızlı şarj hızlarına sahiptir. Yavaş şarj, 3-pin-to-Type 2 kablosu ile gerçekleşirken, hızlı şarj için Type 2-to-Type 2 kablosu gerekecektir, bu kablo aracınızla birlikte ilk satın alındığında dahil olabilir. Alternatif olarak, bağlı bir şarj cihazı hızlı şarj sağlayabilir.

Mercedes-Benz E 350e Plug-in'inizi şarj etmek için, sürücü konektörü girişe takar. Araç, bağlantının hatalı olmadığını, güç kaynağını doğrulamak ve şarjın güvenli bir şekilde başlamasını sağlamak için şarj ünitesiyle iletişim kurar. Ev şarj cihazları/işyeri şarj cihazları herhangi bir ek işlem gerektirmez, araç otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

Öte yandan, halka açık şarj cihazları bir aktivasyon süreci gerektirecektir - bu bir RFID kartı veya uygulama şeklinde olabilir. Alternatif olarak, kullan-at şarj cihazları, kullanıcının temassız kartını sunmasını gerektirecektir. Araç, bağlantıyı ve hesap kontrollerini doğruladıktan sonra otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in şarj edilmesi ne kadar sürer?

Mercedes-Benz E 350e Plug-in, Tip 2 AC şarj için 1-faz 3.7 kW yerleşik şarj cihazına sahiptir. Yerleşik şarj cihazı daha yüksek, 3-faz kapasitesine sahip olabilir ancak bu evde şarj ederken faydalı değildir, çünkü ev elektriği tedariklerinin büyük çoğunluğu 1-fazdır. 3.7 kW'tan daha yüksek çıkışa sahip bir hızlı şarj cihazına bağlanmak bir sorun değildir, ancak Mercedes-Benz E 350e Plug-in sadece 3.7 kW'a kadar şarj edebilir. Aşağıdaki tablo, 3.7 kW AC'ye kadar güç kabul eden bir Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in yaklaşık şarj süresini göstermektedir. Süreler %100 şarj için verilmiştir.

Hızlı 100kW

Hızlı 50kW

Hızlı 22kW

Hızlı 7.4kW

Yavaş 3kW

Geçersiz

Geçersiz

2 saat

2 saat

2 saat

 

Ayrıca, yukarıda gösterilen rakamların bir kılavuz olduğunu lütfen unutmayın. Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in şarj süresini etkileyebilecek çeşitli faktörler vardır – başlangıç olarak, %0'dan şarj etmek çok nadir bir durum olmalıdır, bu da şarj sürelerinin tamamen gösterge niteliğinde olmadığını gösterir. Diğer faktörler arasında sıcaklık, araçtaki mevcut şarj durumu ve yukarıda belirtilen, batarya ömrünüzü koruyan güvenlik kısıtlamaları yer alır.

Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in şarj maliyetleri:

Standart 6.2 kWh bataryaya sahip Mercedes-Benz E 350e Plug-in'in şarj maliyetleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Bu rakamların tahmini olduğunu ve batarya kapasitesi ve sağlığı, bataryanın yaşı ve mevcut kalan şarj gibi faktörlere bağlı olduğunu lütfen unutmayın. Ayrıca, evde şarj için standart bir tarif olan 28p/kWh varsayılmaktadır.

Tür Ortalama Şarj Maliyeti Mil başına maliyet
Ev £1.60 11.45p
Halka Açık Hızlı N/A N/A

Mercedes-Benz E 350e Plug-in için halka açık ağ şarjı:

Birleşik Krallık'ta halka açık EV şarj noktaları yaygın olarak bulunmaktadır. Bazı şarj noktaları ücretsizdir, ancak çoğu ödeme gerektirir. Ödeme yöntemi ağlar arasında değişir, ancak çoğu kullanım öncesi bir hesap oluşturulmasını gerektirir ve erişim, ağ tarafından sağlanan bir uygulama veya RFID kartı aracılığıyla sağlanır.

Son zamanlarda, ağlar temassız kart okuyucuları kurmaya başladı, bu da bazı şarj noktalarının hesap ve uygulama/RFID kartı gerektirmeyebileceği anlamına gelir.

Şarj tarifeleri, bağlantı ücreti (genellikle sabit bir oran), şarj süresi başına maliyet ve/veya tüketilen enerji başına maliyetten oluşur.


Mercedes-Benz E 350e Plug-in için Evde Şarj:

Mercedes-Benz E 350e Plug-in, bir Type 2 konektörüne sahiptir, bu da bir Type 2 ev şarj noktası veya bir 3-pin-to-Type 2 kablosuna ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Vorsprung aşağıdaki çözümleri sunar:

Vorsprung Smart WallBox Type 2, eviniz için 32A'da 7.4kW çıkışa sahip bağlı bir şarj noktasıdır. Smart Wallbox, şarj noktanıza bağlanan ve programlanmış şarj, farklı şarj modları ve daha fazlasını sağlayan bir uygulama içerir!

Vorsprung Wallbox Type 2, uygulama entegrasyonu dışında tüm özelliklere sahiptir. Basit ve anlaşılır, tak-çalıştır bir çözümdür.

Vorsprung Untethered Socket, bir Type 2 sokettir – bu çözüm, zaten bir kablosu olanlar veya kamuya açık ağlarda sık sık şarj edenler için harikadır, çünkü hem kamuya açık hem de evdeki şarj noktaları için tek bir kablo kullanmanıza olanak tanır. Vorsprung Untethered Socket, 7.4kW'a kadar çıkış sağlar.

Vorsprung 3-Pin to Type 2 Charger, geleneksel ev şarj cihazı çözümüdür – standart UK-3-Pin prizine takmanız yeterlidir! Vorsprung 3-Pin to Type 2 Charger, 6A ile 13A arasında seçim yapmanıza olanak tanıyan bir amperaj seçicisi içerir.


Mercedes-Benz E 350e Plug-in için Şarj Cihazlarını Satın Al
Bloga dön