BMW X2 xDrive25e

EV Şarj Cihazları & Kabloları için, "BMW X2 xDrive25e için Ürünler".

Genel Bakış:

BMW X2 xDrive25e, 27 mil gerçek dünya menziline sahip 10 kWh bir bataryaya sahiptir. BMW X2 xDrive25e, tüm şarj gereksinimleri için kullanılan Tip 2 şarj standardını kullanır. BMW X2 xDrive25e'nin hızlı şarj yetenekleri yoktur. Tip 2 girişi, evde veya halka açık yavaş ve hızlı AC noktalarında şarj ederken kullanılır. BMW X2 xDrive25e'nin şarj girişi sol tarafta - önde bulunur.

Yavaş / Hızlı: Tip 2
Maks AC 1-faz hızı: 3.7 kW
Maks AC 3-faz hızı: 3.7 kW

 

BMW X2 xDrive25e, hem yavaş hem de hızlı şarj hızlarına sahiptir. Yavaş şarj, 3-pin-to-Type 2 kablosu ile yapılırken, hızlı şarj için Type 2-to-Type 2 kablosu gerekecektir, bunlardan biri aracınızı ilk satın aldığınızda dahil olabilir. Alternatif olarak, bağlı bir şarj cihazı hızlı şarj sağlayabilir.

BMW X2 xDrive25e'nizi şarj etmek için, sürücü konektörü girişe takacaktır. Araç, bağlantının hatalı olmadığını, güç kaynağını doğrulamak ve şarjın güvenli bir şekilde başlamasını sağlamak için şarj ünitesi ile iletişim kurar. Ev şarj cihazları/işyeri şarj cihazları ek bir işlem gerektirmez, araç otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

Öte yandan, halka açık şarj cihazları bir aktivasyon süreci gerektirecektir - bu bir RFID kartı veya uygulama şeklinde olabilir. Alternatif olarak, kullan-at şarj cihazları kullanıcıdan temassız kartlarını göstermelerini isteyecektir. Araç, bağlantı ve hesap kontrollerini doğruladıktan sonra otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

BMW X2 xDrive25e'nin şarj edilmesi ne kadar sürer?

BMW X2 xDrive25e, Type 2 AC şarjı için 1-faz 3.7 kW yerleşik şarj cihazına sahiptir. Yerleşik şarj cihazı daha yüksek, 3-faz kapasitesine sahip olabilir, ancak bu evde şarj ederken faydalı değildir, çünkü evdeki elektrik tedariklerinin büyük çoğunluğu 1-fazdır. 3.7 kW'tan daha yüksek çıkışa sahip bir hızlı şarj cihazına bağlanmak bir sorun değildir, ancak BMW X2 xDrive25e yalnızca 3.7 kW'a kadar şarj edebilir. Aşağıdaki tablo, BMW X2 xDrive25e'yi şarj etme süresini yaklaşık olarak göstermektedir, bu süreler 3.7 kW AC'ye kadar güç kabul eder. Süreler %100 şarj içindir.

Hızlı 100kW

Hızlı 50kW

Hızlı 22kW

Hızlı 7.4kW

Yavaş 3kW

Yok

Yok

3 saat

3 saat

3 saat

 

Ayrıca, yukarıda gösterilen rakamların not edilmesi bir rehberdir. BMW X2 xDrive25e'nizi şarj etme süresini etkileyebilecek çeşitli faktörler vardır - öncelikle, %0'dan şarj etme çok nadir bir durum olmalıdır, bu da şarj sürelerinin tamamen gösterge niteliğinde olmadığı anlamına gelir. Diğer faktörler arasında sıcaklık, araçtaki mevcut şarj seviyesi ve yukarıda belirtilen pil ömrünüzü koruyan güvenlik kısıtlamaları yer alır.

BMW X2 xDrive25e şarj maliyetleri:

Standart 10 kWh bataryaya sahip bir BMW X2 xDrive25e'nin şarj maliyetleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. Lütfen bu rakamların tahmini olduğunu ve batarya kapasitesi ve sağlığı, bataryanın yaşı ve mevcut kalan şarj gibi faktörlere bağlı olduğunu unutmayın. Ayrıca, evde şarj için standart 28p/kWh tarifesi varsayılmaktadır.

Tür Şarj Maliyeti Mil başına maliyet
Ev £2.50 9.26p
Halka Açık Hızlı N/A N/A

BMW X2 xDrive25e için halka açık şarj ağı:

Birleşik Krallık'ta halka açık EV şarj noktaları yaygın olarak bulunmaktadır. Bazı şarj noktaları ücretsizdir, ancak çoğu ödeme gerektirir. Ödeme yöntemi ağlar arasında değişir, ancak çoğu kullanım öncesinde bir hesap oluşturulmasını gerektirir ve erişim, ağ tarafından sağlanan bir uygulama veya RFID kartı aracılığıyla sağlanır.

Son zamanlarda, ağlar temassız kart okuyucular kurmaya başlamıştır, bu da bazı şarj noktalarının hesap ve uygulama/RFID kartı gerektirmeyebileceği anlamına gelir.

Şarj tarifeleri, bağlantı ücreti (genellikle sabit bir oran), şarj süresi başına maliyet ve/veya tüketilen enerji başına maliyet içerir.


BMW X2 xDrive25e için evde şarj:

BMW X2 xDrive25e, bir Type 2 konektörüne sahiptir, bu da bir Type 2 ev şarj noktası veya 3-pin-to-Type 2 kablosuna ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Vorsprung aşağıdaki çözümleri sunar:

Vorsprung Akıllı Wallbox Type 2 eviniz için 7.4kW ve 32A çıkışlı bir bağlı şarj noktasıdır. Akıllı Wallbox, şarj noktanıza bağlanan ve programlanmış şarj, farklı şarj modları ve daha fazlasını sağlayan bir uygulama içerir!

Vorsprung Wallbox Type 2 tüm özellikleri aynı özelliklere sahiptir, ancak uygulama entegrasyonu önemli bir istisnadır. Basit ve anlaşılır, tak ve çalıştır çözümüdür.

Vorsprung Untethered Socket, Tip 2 sokettir – bu çözüm, zaten bir kablosu olanlar veya sık sık halka açık ağlarda şarj olanlar için mükemmeldir, çünkü hem halka açık hem de ev şarj noktaları için tek bir kablo kullanmanıza olanak tanır. Vorsprung Untethered Socket, 7.4kW'a kadar çıkış sağlar.

Vorsprung 3-Pin to Type 2 Charger, geleneksel ev şarj cihazı çözümüdür – sadece standart bir UK-3-Pin prizine takın! Vorsprung 3-Pin to Type 2 Charger, 6A ile 13A arasında şarj için seçim yapmanızı sağlayan bir amperaj seçiciye sahiptir.


BMW X2 xDrive25e için Şarj Cihazlarını Satın Al
Bloga dön